KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΨΕΜΑ.

Έξαλλη με την επί χρόνια σύντροφο της έγινε η πασίγνωστη ηθοποιός, όταν εκείνη, θέλοντας να διαψεύσει τη μεταξύ τους σχέση άρχισε να διαδίδει πως η καλλιτέχνιδα διατηρεί δεσμό με γνωστό συνάδερφο της, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες  για το υποτιθέμενο ειδύλλιο.
Δε δίστασε να την απειλήσει ακόμα και με χωρισμό, καθώς βρέθηκε εκτεθειμένη απέναντι στον καλλιτέχνη, ο οποίος όχι μόνο έσπευσε να της ζητήσει εξηγήσεις για τα όσα κυκλοφορούν εις βάρος του, αλλά και να την κατηγορήσει πως εκμεταλλεύεται την επωνυμία του με σκοπό την αυτοπροβολή.
Οι δυο γυναίκες εδώ και 5 χρόνια είναι αχώριστες και μάλιστα ζουν ανενόχλητες τον έρωτά τους καλύπτοντάς τον κάτω από την ομπρέλα μιας δυνατής φιλίας.
Πέρα από το στενό τους περιβάλλον, σχεδόν κανείς δε γνωρίζει για το πάθος που τις ενώνει, αφού συνηθίζουν να το εκτονώνουν στα συχνά ταξίδια τους στο εξωτερικό.
Τελευταία όμως ο έντονος καβγάς της μίας με στενό της συνεργάτη έγινε η αιτία να βγουν στη φορά διάφορα με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί. Θέλοντας να κουκουλώσει το θέμα, κυρίως λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, της ήρθε η ιδέα να… δεσμεύσει την αγαπημένη της με κάποιον νέο, ωραίο και διάσημο.
Ωστόσο, πάνω στον  πανικό της χρησιμοποίησε τυχαία το όνομα του δημοφιλούς ηθοποιού χωρίς να φανταστεί πως τα νέα θα έφταναν στα αυτιά του.
Από την άλλη, θέλοντας να μην ανησυχήσει την καλή της δεν της ανέφερε τίποτα ούτε για τις απειλές του συνεργάτη, αλλά ούτε και για το ψέμα που αναγκάστηκε να πει.
Μέχρι που ο υποτιθέμενος σύντροφος τούς έκανε τη ζημία και τις έφερε σχεδόν στα χέρια.
Οι πληροφορίες θέλουν την ηθοποιό να καταλαβαίνει την ανάγκη της φίλης της για κάλυψη, όμως δεν της συγχωρεί το ότι της απέκρυψε πράγματα που την αφορούν εμπλέκοντας μάλιστα και πρόσωπα του επαγγελματικού της περιβάλλοντος.
Όπως ακούγεται, έχει επιστρέψει στο διαμέρισμά της εγκαταλείποντας την ερωτική φωλιά που μοιράζονταν εδώ και 8 μήνες...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών