KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.


Ανθυπαστυνόμος κατηγορείται ότι έκλεψε πορτοφόλι ειδικού φρουρούΑνθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας, παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη με βάση δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του απο τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση ανευρεθέντος πορτοφολιού στην υπηρεσία του. Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, στις 9 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας ο ανθυπαστυνόμος, στην Αθήνα, μία Βουλγάρα, η οποία παρέδωσε το πορτοφόλι ειδικού φρουρού, το οποίο είχε βρει στο δρόμο και περιείχε χρήματα και την υπηρεσιακή ταυτότητα του κατόχου.

Ο ανθυπαστυνόμος όμως που το παρέλαβε, δεν το παρέδωσε στον ειδικό φρουρό, ούτε φυσικά κατέγραψε το περιστατικό, όπως προβλέπεται απο τους κανονισμούς της αστυνομίας.

Η πράξη του αποκαλύφθηκε όταν την ίδια ημέρα η Βουλγάρα ξαναπήγε στο αστυνομικό τμήμα, επειδή δεν της τηλεφώνησε ο ειδικός φρουρός για να την ευχαριστήσει και ανέφερε το περιστατικό στον διοικητή.

Αυθημερόν ο διοικητής κάλεσε την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και έτσι διαπιστώθηκε η πράξη του ανθυπαστυνόμου αξιωματικού υπηρεσίας. Αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία απεστάλει στον εισαγγελέα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών