KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Παρα λιγο εμφραγμα κόντεψε να πάθει γνωστός επιχειρηματίας απο την παιανια  αττικης όταν διαπίστωσε με τρόμο ότι τα λουλούδια που είχε παραγγείλει για την ερωμένη του βρέθηκαν στο σπίτι του και στην αγκαλιά της γυναίκας του!
Τι είχε συμβεί; Ο ανθοπώλης, στον οποίο είχε κάνει τη σχετική παραγγελία, είχε κάνει λάθος στα καλάθια με τα λουλούδια, αλλά για καλή τύχη του επιχειρηματία δεν είχε κάνει λάθος και στα μπιλιετάκια. Κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο επιχειρηματίας πήγε στο ανθοπωλείο που διατηρεί φίλος του με σκοπό να στείλει λουλούδια στη γυναίκα του, στην κόρη του, αλλά κυρίως στην ερωμένη του.
Προφανώς, ήθελε να προσφέρει λουλούδια στο... αίσθημα, ωστόσο, σκέφτηκε ότι θα ήταν σκόπιμο να στείλει ένα καλάθι με λουλούδια τόσο τη γυναίκα του όσο και στην κόρη του, για ευνόητους λόγους.
Μπαίνοντας στο ανθοπωλείο το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρίξει μια ματιά στα καλάθια με τα λουλούδια. Αμέσως μετά, είπε στο φίλο του: «Αυτό (το καλάθι με τα λουλούδια) θα το στείλεις στο σπίτι μου, στη γυναίκα μου, αυτό θα το στείλεις στην κόρη μου, κι αυτό στην Α..α».
Εννοείται ότι στην Α..αέμενε το αίσθημα και ο επιχειρηματίας ήταν σαφής δίνοντας τις παραγγελίες του.
Από την πλευρά του, ο ανθοπώλης τσέκαρε τα καλάθια και σημείωσε τι αντίστοιχες ενδείξεις για κάθε καλάθι: Γυν (γυναίκα, δηλαδή), κ (κόρη) και γκ (γκόμενα).
Και το έκανε με σκοπό να αποφευχθούν τα παρατράγουδα, κάτι που σε ένα βαθμό το κατάφερε. Κι αυτό γιατί τελικά δεν απέφυγε το λάθος, το οποίο ωστόσο δεν ήταν μοιραίο για τον επιχειρηματία.
Από ένα μπέρδεμα που έγινε στο ανθοπωλείο, το καλάθι που είχε διαλέξει ο επιχειρηματίας για την ερωμένη του, πήγε στο σπίτι του με αποδέκτη τη σύζυγό του! Ευτυχώς, όμως, για τον ίδιο, δεν είχε γίνει μπέρδεμα και στα μπιλιετάκια...


«Μπέρδεψες τα καλάθια, αν μπέρδεψες
και τα μπιλιέτα, θα έλθω να σε γ....»
Όταν κάποια στιγμή επέτρεψε στο σπίτι του, μπαίνοντας μέσα, ο επιχειρηματίας υπέστη ισχυρό σοκ, αφού είδε φάτσα - κάρτα μπροστά του το καλάθι με τα λουλούδια που είχε επιλέξει για την ερωμένη του!
Κρύος ιδρώτας τον έλουσε και η πρώτη του αντίδραση ήταν να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να βγει έξω από το σπίτι του για να τηλεφωνήσει στον φίλο του τον ανθοπώλη. Και με το θάρρος της φιλίας τους του είπε χαρακτηριστικά: «Μπέρδεψες τα καλάθια, αν μπέρδεψες και τα μπιλιέτα, θα έλθω να σε γ....»!
Όμως, προς ανακούφισή του, διαπίστωσε στη συνέχεια ότι το λάθος είχε γίνει μόνο στα καλάθια. Το λάθος καλάθι με τα λουλούδια είχε το σωστό μπιλιέτο, αυτό για τη σύζυγο, που ανυποψίαστη ευχαρίστησε τον σύζυγό της για την προσφορά του, και χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι τα λουλούδια που πήρε προορίζονταν για την ερωμένη του!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών