KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !!!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ένα από τα πιο γνωστά μπαρ, στα βόρεια του νησιού, ήταν... παγιδευμένο με κρυφές κάμερες! Έτσι ενώ οι πελάτες πλήρωναν αδρά για να περάσουν λίγες στιγμές με τις αλλοδαπές γυναίκες, όλες τους οι κινήσεις καταγράφονταν και έφταναν στο 61χρονο ιδιοκτήτη.
Οι άνδρες της Ασφαλείας Κέρκυρας έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο μπαρ, επειδή είχαν πληροφορίες ότι ο 61χρονος έφερνε παράνομα στη χώρα μας αλλοδαπές και τις εξέδιδε στο μαγαζί του. Ένας από τους αστυνομικούς παρουσιάστηκε ως πελάτης και λίγο αργότερα άρχισαν οι συλλήψεις.
Στην κατοχή του επιχειρηματία, στο σπίτι του και το μπαρ, βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο σπρέι πιπεριού, ένα όπλο ηλεκτρονικής εκκένωσης, ένας ασύρματος, ένα στιλέτο, ένας σιγαστήρας, 14 φυσίγγια, 26 γραμμάρια χασίς και 375€.
Λίγο αργότερα όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωναν ότι στο μπαρ είχε εγκατασταθεί ένα δίκτυο παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος, που αποτελούνταν από ένα μόνιτορ, μία κάμερα που παρακολουθούσε τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και άλλη μία ασύρματη μικροκάμερα που κατέγραφε τον εσωτερικό χώρο, χωρίς φυσικά οι πελάτες να γνωρίζουν το παραμικρό...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών