KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΝΤΟΦ.(ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ Η ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΙΝΤΟΦ);;;

Κρεμασμένος βρέθηκε ο γιος του Μπέρναρντ Μέηντοφ

Ο Μάρκ Μέηντοφ, ο μεγαλύτερος γιος του φυλακισμένου απατεώνα Μπερνάρντ Μέηντοφ, βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία, εκτιμά η αστυνομία. «Βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν.
Ο Μάρκ Μέηντοφ, 46 χρόνων, βρέθηκε νεκρός χθες, ημέρας συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη σύλληψη του πατέρα του. Ο Μπερνάρντ Μάντοφ τώρα εκτίει ποινή 150ετούς κάθειρξης μετά την παραδοχή της ενοχής του για την εξαπάτηση επενδυτών από τους οποίους αποστέρησε εκατομμύρια δολάρια.
Ο Μαρκ Μέηντοφ και ο αδελφός του Αντριου εργάζονταν στην επενδυτική εταιρία του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια και άλλα μέλη της οικογένειας μηνύθηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστικό διαχειριστή ο οποίος επιδιώκει την ανάκτηση των χρημάτων των εξαπατημένων επενδυτών.
Τα μέλη της οικογένειας Μέηντοφ απέρριψαν τις κατηγορίες που εξακοντίστηκαν σε βάρος τους και τις χαρακτήρισαν αβάσιμες ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό για την απάτη. Κανείς τους δεν βαρύνετο με κακουργηματικές κατηγορίες

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών