KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗ.

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Κλέφτες είχαν βάλει στο μάτι, το αυτοκίνητό της ηθοποιού που αγαπήθηκε από το σήριαλ «Παρά πέντε» ως «Γαρουφαλιά ή κοντή» . Το μαύρο αυτοκίνητό της, μάρκας πόλο,το οποίο είχε μόλις αγοράσει, το πάρκαρε έξω από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας όπου διαμένει.
Λίγες μέρες πριν την κλοπή του αυτοκινήτου της, η ίδια, είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις έξω από την πολυκατοικία, τις οποίες ανέφερε στην αστυνομία λόγω του ότι φοβήθηκε ότι ίσως κάποιοι θέλουν να εισβάλουν σε αυτήν .Τον τελευταίο καιρό άλλωστε τα περιστατικά κλοπών στη γύρω περιοχή την είχαν ανησυχήσει. Η αστυνομία αντιμετώπισε την καταγγελία ως μία απο τις εκατοντάδες που φτάνουν στα γραφεία της. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν κάποιοι με την ευκολία που τους παρείχε η έλλειψη περιπολίας, ανενόχλητοι πήραν το αυτοκίνητό της .
Έτσι όταν η ηθοποιός βγήκε να το πάρει την επόμενη μέρα, δεν το βρήκε και όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ. Η όμορφη ηθοποιός κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία παρόλο που γνωρίζει ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί . Η ίδια δηλώνει ότι νιώθει μεγάλη ανασφάλεια έτσι όπως έχει γίνει η πόλη σήμερα . Τονίζει μάλιστα ότι δεν νιώθει προστασία από την αστυνομία ως Ελληνίδα πολίτης, αφού ποτέ δεν είναι στο πλάι της όπως δεν είναι τελικά και στο πλάι κανένος Έλληνα πολίτη που δίνει μόνος του μάχη με κακοποιά στοιχεία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών