KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ.



Σκληρή τιμωρία περίμενε έναν 57χρονο ο οποίος είχε ερωτική σχέση με 17χρονη. Ο πατέρας της ανήλικης δεν μπορούσε να το δεχθεί και έτσι αποφάσισε να πάρει το νόμο και… όχι μόνο στα χέρια του !!

Για αρκετούς γονείς είναι δύσκολο να αποδεχτούν ότι τα παιδιά τους έχουν ρομαντικές σχέσεις με μη συνομήλικούς τους. Πώς φαντάζεστε ότι θα μπορούσε να αντιδράσει ένας πατέρας όταν πληροφορείται πως η 17χρονη κόρη του διατηρεί σχέση με έναν 57χρονο; Κάποιοι θα προσπαθούσαν να χαλάσουν την αταίριαστη ερωτική σχέση με το διάλογο. Ο Γερμανός πατέρας όμως είχε άλλη άποψη…

Μόλις ο Γερμανός Helmut Seifert πληροφορήθηκε πως η έφηβη κόρη του διατηρούσε ρομαντικό δεσμό με έναν άντρα μεγαλύτερό της κατά 40 ολόκληρα χρόνια, έσπευσε στην αστυνομία. Όταν όμως οι αστυνομικοί τον βεβαίωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για το θέμα, ο εξοργισμένος πατέρας επιστράτευσε δύο συντρόφους του και πήγε στον εραστή της κόρης του για μια όχι και τόσο τυπική επίσκεψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας ανάγκασε τον 57χρονο να κατεβάσει το παντελόνι του και τον ευνούχισε εν ψυχρώ, παίρνοντας μάλιστα μαζί του τους όρχεις του θύματος. Ο πατέρας δήλωσε στην αστυνομία: «Έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα πως η κόρη μου είχε σχέση με έναν άντρα κατά 40 χρόνια μεγαλύτερό της. Εσείς είπατε πως δεν μπορούσατε να τον σταματήσατε – έτσι, τον σταμάτησα εγώ. Το θεώρησα καθήκον μου ως πατέρας»!

Γερμανικές θεωρίες και αυταρχισμοί που παραπέμπουν έστω και στο ελάχιστο στις παλαιωμένες αντιλήψεις της λεβεντογέννας μας Κρήτης. Λίγη λογική πότε πότε δεν βλάπτει αν μας ακούτε εκεί στην Γερμανία!! Μπορεί ο 57χρονος να είχε ένα δεσμό με το 17χρονο κορίτσι αλλά πιθανότατα να μην ήταν καν ολοκληρωμένος οπότε υπήρχαν κι άλλοι σίγουρα πιο αναίμακτοι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.. Έχετε ξεφύγει λέμε!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών