KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

Ποινή κάθειρξης πέντε ετών αντιμετωπίζει ένας άνδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες, που υποπτευόταν ότι η σύζυγός του τον απατούσε και το απέδειξε, διαβάζοντας τα mail της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η ίδια και ο δικηγόρος της ωστόσο έχοντας διαφορετική άποψη για τη μέθοδο του απατημένου συζύγου, τον ενήγαγαν στο δικαστήριο ως... χάκερ!

Ο 33χρονος Leon Walker είχε το εξής πρόβλημα... υποπτευόταν ότι η σύζυγός του, Clara, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον δεύτερο από τους πρώην συζύγους της.

Αφού ήξερε λοιπόν τον κωδικό της είπε να μπει να δει τα εισερχόμενά της, όπου και βρήκε μηνύματα που αντάλλασσε με τον εραστή της.

Ο δικαστής ωστόσο, δε φάνηκε να πείθεται, με αποτέλεσμα, ο Walker να κινδυνεύει να καταδικαστεί για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Να σημειώσουμε πως η άπιστη χώρισε το δεύτερο σύζυγό της, επειδή ήταν πολύ βίαιος και την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα μάτια του γιου της, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον πρώτο της σύζυγο.

Τελικά διαζύγιο ζήτησε η ίδια η Clara από τον τρίτο της σύζυγο και εκδόθηκε στις αρχές του μήνα, ενώ η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση έχει οριστεί για τις 7 Φεβρουαρίου του νέου έτους.

Αξίζει να επισημάνουμε πως σχεδόν οι µισές υποθέσεις διαζυγίων στις ΗΠΑ περιλαµβάνουν θέµα παραβίασης προσωπικών δεδοµένων, όπως το διάβασµα µηνυµάτων στο κινητό ή ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών