KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΒ.Α ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.


Απόπειρα αυτοκτονίας στο ρουμανικό κοινοβούλιοΑπόπειρα αυτοκτονίας έκανε 40χρονος τεχνικός της δημόσιας τηλεόρασης (TVR) στο ρουμανικό κοινοβούλιο, πέφτοντας από εξώστη. Φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε "σκοτώσατε το μέλλον μας" αναφερόμενος στο πρόγραμμα σκληρής λιτότητας.  Ο άνδρας πραγματοποίησε την απόπειρα αυτοκτονίας τη στιγμή που ο ρουμάνος πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ βρισκόταν στο βήμα απευθυνόμενος στα μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία αργότερα αναμενόταν να ψηφίσουν επί πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση. Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση Μποκ έχει "γλιτώσει" από ανάλογη ψηφοφορία που διεξήχθη στις 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ ο άνδρας φέρει κατάγματα στο κεφάλι ωστόσο η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

"Καταλαβαίνω ότι πολλοί Ρουμάνοι υποφέρουν ωστόσο η λύση δεν είναι αυτή που είδαμε σήμερα στη Βουλή" δήλωσε ο ρουμάνος πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους μετά το περιστατικό. "Χρειάζεται νηφαλιότητα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κρατικού καναλιού TVR για το οποίο εργάζεται ο 40χρονος, ο υπάλληλος προχώρησε στην απόπειρα για προσωπικούς λόγους, καθώς δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα στη δική του εργασία.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η απόσυρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση έγινε λόγω νόμου που προβλέπει τη μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα - νόμος που αποτελεί προϋπόθεση ώστε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση από το ΔΝΤ.

Συνάδελφοί του ανέφεραν σε ρουμανικά ΜΜΕ ότι λόγω των περικοπών είχε χάσει κρατικά ωφελήματα για τον νεαρό γιο του που πάσχει από αυτισμό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών