KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ......ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ.



Ως μάνα εξ ουρανού έσκασε στον γνωστό επιχειρηματία η είδηση ότι η τραγουδίστρια πρώην αγαπημένη του είναι και πάλι ελεύθερη.
Αν και ο ίδιος ήταν η αιτία του τότε χωρισμού τους, άφησε πίσω του αψιμαχίες και πικρά λόγια και ξεκίνησε προσπάθεια επαναπροσέγγισης.
Δε δίστασε μάλιστα να δώσει το παρόν στο μαγαζί που εμφανίζεται και να καταθέσει στα πόδια της τόνους λουλούδια μήπως και τη συγκινήσει.
Άλλωστε οι δουλείες του πάνε από το κακό στο χειρότερο και όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του, η επιστροφή του στην καλλιτέχνιδα με ότι συνεπάγεται αυτό θα αποτελέσει μια ένεση σωτηρίας για τον ίδιο. 
Φήμες λένε πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους πέρα από τη δημοσιότητα που του πρόσφερε η ερμηνεύτρια τον είχε ενισχύσει και οικονομικά κάτι στο οποίο ποντάρει και τώρα.
Μόνο που αυτή πλέον είναι υποψιασμένη και αποφασισμένη να πάρει την εκδίκηση της κι έτσι τον έχει μια στη ζέστη και μια στο κρύο, μέχρι να έρθει η ώρα να τον… στείλει εντελώς.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ήρθε η στιγμή να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, αφού πρώτα τον εκμεταλλευτεί κάνοντας τον να τζιράρει στο μαγαζί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών