KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ GAMES ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Η διεθνούς φήμης έκθεση GAME ON 2.0 που απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη και το Λονδίνο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η έκθεση παρουσιάζει δεκάδες ηλεκτρονικά παιχνίδια από την «προϊστορία» όπως το Pong, το Asteroids και το Pac-man έως το «πολύ μακρινό μέλλον» όπως παιχνίδια επικοινωνίας, χωρίς κονσόλα, διαδικτυακά και 3D.

Στην Ελλάδα η διεθνούς φήμη έκθεση Game On 2.0Η Συνέντευξη Τύπου του GAME ON 2.0 πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων όπου και φιλοξενείται. Οι διοργανωτές της έκθεσης αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην διαδραστικότητα και στην καινοτομία αυτής της έκθεσης, καθώς οι επισκέπτες όχι μόνο μπορούν να παίξουν πάνω από 150 παιχνίδια δωρεάν αλλά να ζήσουν το μέλλον των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Επιπλέον, εξέφρασαν τη πεποίθηση ότι και στην Ελλάδα η έκθεση θα αγαπηθεί από το κοινό και θα την επισκεφθούν χιλιάδες λάτρεις των video games.

Η έκθεση χωρίζεται σε δέκα θεματικές ενότητες, κάθε μία τις οποίες προφέρει στον «παίκτη» ασυναγώνιστες εμπειρίες πάνω στα games!  Το ταξίδι αρχίζει με σπάνια vintage παιχνίδια από παλιότερες δεκαετίες (pac-man) και συνεχίζει με τον Sonic και τον Super Mario. Οι δύο σημαντικότεροι χαρακτήρες παιχνιδιών «ξεναγούν» τους φίλους τους στο Top-10 των καλύτερων video games.

Στη συνέχεια ο επισκέπτης επιστρέφει στο παρόν και έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε μία πλειάδα παιχνιδιών διαφορετικού είδους (σκέψης, δράσης, simulation) αλλά και να εξερευνήσει το Top-5 των δημοφιλέστερων παιχνιδιών του σήμερα (The Sims, Final Fantasy κα). Το ταξίδι συνεχίζεται στην Ιαπωνία και παρουσιάζει την κουλτούρα των Video games της χώρας της ανατολής (Magna, dating games κα). Φυσικά,  δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ειδικός χώρος για την παρουσίαση και την εξερεύνηση της πλούσιας ιστορίας των παιδικών παιχνιδιών και πως αυτά εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια.

Στην Ελλάδα η διεθνούς φήμη έκθεση Game On 2.0Επόμενη στάση του ταξιδιού είναι στο Hollywood και στις κινηματογραφικές ταινίες που προέκυψαν από video games και το αντίθετο (Tomb Raider, Tron κα). Ηχητικά εφέ και δυνατή μουσική από τους Prodigy, Chemical Brothers, Gorillaz, θα προσφέρουν στους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους video games συναρπαστικές στιγμές. Ο επισκέπτης ολοκληρώνει το ταξίδι του στο παρόν, όπου ξεδιπλώνεται μπροστά του η τάση της σύγχρονης εποχής για παιχνίδια διαδικτύου (Quake, Doom κα) αλλά και η δυνατότητα για διαμόρφωση του παιχνιδιού και του χαρακτήρα των ηρώων ανάλογα με τη προτίμησή του.
Τελευταία στάση της έκθεσης είναι το μέλλον. Ο επισκέπτης μεταφέρεται στο μέλλον με τις τελευταίες εκδόσεις από τα Uncharted 2, Jack and Daxter και Lara Croft, καθώς και νέα, ψηφιακά παιχνίδια με τεχνολογίες αιχμής, όπως εικονική πραγματικότητα και τεχνολογία 3D.

Highlight του GAME ON 2.0 είναι το “Virtusphere”. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο μεταφέρει τον χρήστη σε ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού! Πρόκειται για μία τεράστια πλαστική σφαίρα εικονικής πραγματικότητας πάνω σε μία ειδική κυλιόμενη πλατφόρμα, που κινείται 360ο, ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φυσική κίνηση του παίκτη. Ο χρήστης, πριν μπει στη σφαίρα, επιλέγει το παιχνίδι που θέλει να παίξει, φορά τα ειδικά, ασύρματα, τεχνολογικά προηγμένα γυαλιά και γίνεται μέρος της εικονικής πραγματικότητας. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία virtual reality – όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους οι ειδικές δυνάμεις - με την έντονη δράση και την αγωνία, ο παίκτης βιώνει μία εμπειρία άλλης διάστασης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών