KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.


Ο Κάρλος Φρέιτας αναλαμβάνει δράση μετά την παραίτηση του Κώστα Αντωνίου και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να τεθούν επί τάπητος τα θέματα των αποδεσμεύσεων ποδοσφαιριστών.

Το πιο βαρύ από τα ονόματα που υπάρχουν στη μαύρη λίστα των Φρέιτας-Φερέιρα είναι αυτό του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος που διανύει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια αυτή τη στιγμή για τους πράσινους.

Ο πρώην αρχηγός της Σελεσάο μέσω ανάρτησης του στο twitter άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του αν και όπως τόνισε μέχρι τώρα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που καταφέρει να απαλλαγεί τον Γενάρη από τον παίκτη τότε θα γλιτώσει 1.2 εκ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Εξελίξεις αναμένονται μετά την επιστροφή του Φρέιτας από την Πορτογαλία που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο.

Στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών βρίσκονται και οι Λουίς Γκαρίσα, Πλεσί, Φερνάντεζ, Δημούτσος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών