KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Οι φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει το ''τιμόνι'' του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ επιβεβαιώθηκαν. Από τα μέσα Ιανουαρίου η Έλλη Στάη θα ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ αφήνοντας το πόστο της τόσο στον Flash, όσο και στο ellispoint...
Η μεγάλη επιστροφή της Έλλης ΣτάηΔυόμισι χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνεργασία με τον Alpha, η Έλλη Στάη επιστρέφει στη μικρή οθόνη και δίνει τα χέρια με τη διοίκηση της ΕΡΤ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, που έμεινε χωρίς ένα μεγάλο δημοσιογραφικό όνομα στην θέση του κεντρικού παρουσιαστή μετά την αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από την ΕΡΤ.

Αν και αρχικά η Έλλη Στάη είχε διαψεύσει τις φήμες, που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες, ότι συζητάει με την κρατική τηλεόραση, τελικά τα σενάρια που την ήθελαν να πηγαίνει στην ΕΡΤ επιβεβαιώθηκαν.

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Flash 96, στο δυναμικό του οποίου ανήκε μέχρι πρότινος, και η απουσία της από αυτό επιβεβαιώνει τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση, που δεν επιτρέπει άλλες δημοσιογραφικές ασχολίες στον ιδιωτικό τομέα.

Γι' αυτόν τον λόγο η Έλλη Στάη αποχωρεί τόσο από το ραδιόφωνο του Flash (στη θέση της οποίας πηγαίνει ο Αντώνης Κοκορίκος αφήνοντας την πρωινή ζώνη του σταθμού στο δίδυμο Μάρω Λεονάρδου και Γιάννη Στρατάκη), όσο και από το ellispoint, τις μετοχές του οποίου προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πουλήσει.

Μετά από δυόμισι χρόνια λοιπόν τηλεοπτικής αποχής (εξαιρούνται κάποιες μεμονωμένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου σε εκλογικές βραδιές του Alter) και 21 χρόνια μακριά από την κρατική τηλεόραση, η Έλλη Στάη επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, από τα οποία και ξεκίνησε ως παρουσιάστρια ειδήσεων στο πλευρό του Τέρενς Κουίκ  μέχρι το 1989.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών