KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

undefined


Παράξενες υποθέσεις περνούν την είσοδο των Βρετανικών δικαστηρίων και μαζί τους έρχονται και οι περίεργες ποινές που επιβάλλουν οι δικαστές. 

Όπως αυτή που αποφάσισε δικαστήριο για μια γυναίκα, η οποία ξεσήκωσε με τις φωνές της τη γειτονιά. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η εν λόγω κυρία δεν τσακώθηκε με κανέναν, δε μαλλιοτραβήχτηκε, δεν έπιασε τον άντρα της με άλλη.

Οι φωνές που ενόχλησαν τους γείτονες ήταν φωνές ηδονής,  που η 28χρονη Νάταλι Τζελντ έβγαζε κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάποιος ενοχλήθηκε περισσότερο από τους άλλους, καθώς η Νάταλι... χαιρόταν συχνά και της έκανε μήνυση.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι για ένα χρονικό διάστημα απαγορεύει στην 28χρονη να δέχεται επισκέψεις ανδρών στο σπίτι της. Της απαγόρευσαν μάλιστα να κάνει  στριπτίζ  αλλά και να μεθύσει σε δημόσιο χώρο σκεπτόμενοι μάλλον ότι θα είναι πιο εύκολο να παρασυρθεί και να αρχίσει τις…χαρές!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών