KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

OTAN TO I PHONE ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Πλήθος συναλλαγών αλλά και αρκετές πληροφορίες προσφέρουν στους κατόχους iPhone οι ειδικές εφαρμογές mobile banking που έχουν δημιουργήσει για τη συσκευή της Apple τέσσερις μεγάλες τράπεζες.
Η Εθνική, η Alpha Bank, η Eurobank και η Citibank έχουν μεταφέρει στο δημοφιλές τηλέφωνο της Apple (και κατ’ επέκταση στα iPod Touch και iPad) τη λειτουργικότητα των «κλασσικών» mobile banking υπηρεσιών τους. Επιτρέπουν έτσι –και μάλιστα δωρεάν- στους κατόχους της συσκευής να «παίζουν στα δάκτυλα» μια σειρά από καθημερινές συναλλαγές, από την ενημέρωση για τα υπόλοιπα των λογαριασμών, μέχρι την πληρωμή οφειλών και τη μεταφορά χρημάτων. Μάλιστα, όπως εκτιμούν στελέχη της αγοράς, σύντομα στο «παιχνίδι» θα μπουν και άλλες τράπεζες, οι οποίες και θα προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες. Όσο για τους πελάτες των τραπεζών, από τα σχόλια που έχουν κάνει στο iTune Store της Apple, προκύπτει μεν είναι ευχαριστημένοι από τα όσα προσφέρουν οι εφαρμογές για το iPhone, θα ήθελαν όμως την ενσωμάτωση των περισσότερων –ή και όλων- των υπηρεσιών που υπάρχουν στα e-banking sites των τραπεζών.

Εθνική Τράπεζα
Η εφαρμογή που έχει αναπτύξει η Εθνική Τράπεζα για το iPhone δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της συσκευής να εκτελούν απλές αλλά και σύνθετες τραπεζικές συναλλαγές με ένα απλό άγγιγμα. Συγκεκριμένα, αφού «κατεβάσετε» δωρεάν από το iTunes Store και εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα των λογαριασμών και τις τελευταίες 10 κινήσεις, τα υπόλοιπα των καρτών, να πληρώσετε λογαριασμούς, να μεταφέρετε χρήματα σε άλλους λογαριασμούς της Εθνικής, κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να βρείτε κατάλογο καταστημάτων και ATMs της τράπεζας.

Alpha Bank
Αντίστοιχης λογικής είναι και η εφαρμογή της Alpha Bank για το iPhone, η οποία επιτρέπει σε όσους την εγκαταστήσουν να πραγματοποιήσουν τραπεζικές συναλλαγές που εμπλουτίζονται συνεχώς, με χρήση των κωδικών πρόσβασης του Alpha Web Banking. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών και καρτών, ενημέρωση για τους bonus πόντους των καρτών, πληρωμές καρτών, λογαριασμών, ταμείων, τηλεφωνίας, Internet κ.α. καθώς και μεταφορές ποσών σε λογαριασμούς της τράπεζας. Επίσης, υποστηρίζει και άμεση τηλεφωνική σύνδεση με εκπρόσωπο για συναλλαγές, πληροφόρηση ή υποστήριξη σχετικά με την εφαρμογή.

Eurobank

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η εφαρμογή της Eurobank, η οποία πάντως είναι ελαφρώς πιο εμπλουτισμένη σε σχέση με τα όσα προσφέρουν οι δύο παραπάνω τράπεζες. Συγκεκριμένα, στο μέτωπο των υπηρεσιών υποστηρίζονται πληροφορίες για λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια και επενδύσεις, καθώς και μεταφορά χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς της τράπεζας και πληρωμές λογαριασμών. Ακόμα, ενσωματώνει μια σειρά χρήσιμων εργαλείων, όπως υπολογιστή ΙΒΑΝ, υπολογιστή δόσης δανείων, μετατροπέα νομισμάτων, ισοτιμίες συναλλάγματος, καθώς και τα νέα της Eurobank. Δεν λείπει η τηλεφωνική υποστήριξη, ενώ αρκετά χρήσιμος είναι ο κατάλογος καταστημάτων και ATMs με απεικόνιση σε χάρτη.

Citibank
Ακολουθώντας τα «βήματα» της μητρικής, η Citibank διαθέτει και στην Ελλάδα εφαρμογή για το iPhone.  H υπηρεσία «Citi Mobile», όπως ονομάζεται δίνει στους πελάτες της Citibank τη δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα όλα τα τραπεζικά τους προϊόντα (λογαριασμοί καταθέσεων, πιστωτικές κάρτες, δάνεια κ.ο.κ.), να πραγματοποιούν πληρωμές και να ενεργοποιούν πάγιες εντολές πληρωμών, να μεταφέρουν χρήματα, να αναζητούν το πλησιέστερο ATM ή κατάστημα της τράπεζας, καθώς και να επικοινωνούν άμεσα με την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παραπάνω τραπεζικές συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας Citi Mobile πραγματοποιούνται με μέγιστη ασφάλεια και τα ίδια χαρακτηριστικά ασφαλείας με τις συναλλαγές μέσω του «Citibank Online».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών