KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK.

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε το Montage, ένα διαδικτυακό κολάζ της Microsoft που συλλέγει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη λέξη κλειδί που ψάχνει ο χρήστης και τις παρουσιάζει σαν ένα περιοδικό. Αυτή τη φορά θα δούμε κάτι παρόμοιο, αλλά σχετικό με τον προσωπικό λογαριασμό του καθενός στο Facebook!



Η TigerLogic κυκλοφόρησε πρόσφατα την web εφαρμογή PostPost, μία “κοινωνική εφημερίδα” η οποία δημιουργείται από τα links, τα videos και τις φωτογραφίες που μοιράζονται οι φίλοι σας στο Facebook, τραβώντας τις κατάλληλες πληροφορίες από το newsfeed και παρουσιάζοντας τες με έναν πιο εύχρηστο και ευχάριστο τρόπο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο χρήστης μπορεί να μεταβαίνει από το ένα πεδίο στο άλλο με ένα απλό κλίκ, με την εφημερίδα να προσαρμόζεται ανάλογα, ενώ μπορεί να προβεί σε διάφορες ενέργειες, όπως να πραγματοποιήσει αναζήτηση, να αφαιρέσει posts, να μπλοκάρει, να προσκαλέσει φίλους, να σχολιάσει κλπ.

Η εφαρμογή PostPost βρίσκεται σε στάδιο beta, αλλά αφήνει αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να την περιεργαστείτε δωρεάν με επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα PostPost.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών