KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !! MADEN USA .

Εξαπάτησαν χιλιάδες επενδυτές

Η αμερικανική δικαιοσύνη ανακοίνωσε σήμερα την σύλληψη περισσότερων από 500 ανθρώπων που κατηγορούνται πως εξαπάτησαν χιλιάδες επενδυτές για συνολικό χρηματικό ποσό που ανέρχεται στα 10,4 δισ.δολάρια σε όλην τη χώρα, στα πλαίσια της εκστρατείας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την πάταξη της χρηματοοικονομικής απάτης που ξεκίνησε τον Αύγουστο.

Η επιχείρηση Προδωμένη Εμπιστοσύνη αποκάλυψε απάτες με θύματα 120.000 ανθρώπους σε όλο το μήκος και πλάτος των ΗΠΑ, με πολλές από τις δολερές αυτές πράξεις να έχουν επιχειρηθεί κατά τη διάρκεια της χρηματοοικονομικής κρίσης που σάρωσε τη χώρα τα τελευταία χρόνια, τονίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η επιχείρηση εξάρθρωσης ήταν μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια των αρχών σε εθνικό επίπεδο, όμως οι απάτες ήσαν κατά το μέγα μέρος τους μεμονωμένες και άσχετες μεταξύ τους.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός για τις οικονομικές απάτες και δήλωσε πως το μήνυμά του στους επίδοξους απατεώνες είναι σαφές: «θα χρησιμοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να σας εντοπίσουμε, να σας σταματήσουμε και να σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Η εξαπάτηση των επενδυτών με στόχο τα κέρδη και τις αποταμιεύσεις τους δεν αποτελεί πλέον ένα ασφαλές επιχειρησιακό σχέδιο».

Η επιχείρηση αυτή αποτέλεσε την ευρύτερη εθνική προσπάθεια εξάρθρωσης της απάτης στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρώτος συνέστησε μία διϋπηρεσιακή ομάδα κρούσης για να αντιμετωπισθούν τα οικονομικά εγκλήματα τον Νοέμβριο του 2009.

Σε ξεχωριστή προσπάθεια, τα θύματα του καταδικασμένου για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των ΗΠΑ Μπέρναρντ Μάντοφ, πασχίζουν να βρουν τον τρόπο για να αποζημιωθούν τουλάχιστον για κάποιο ποσοστό από τις απώλειές τους. Χθες, ο δικηγόρος τους μήνυσε τη βρετανική HSBC και άλλες τράπεζες για 9 δισ.δολάρια, υποστηρίζοντας πως αυτές παρέβλεψαν τις προειδοποιήσεις για το πυραμιδικό σχήμα επενδύσεων του 65χρονου χρηματιστή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών