KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

4 ΣΤΑΡ ΚΑΙ 10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ...ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Τέσσερις σταρ και 10 επιχειρηματίες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν εντοπίσει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και της πραγματικής ακίνητης περιουσίας τους σε τέσσερις διασημότητες της εγχώριας σόουμπιζ
Η πρώτη από τις τέσσερις υποθέσεις αφορά πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια η οποία εντοπίστηκε να κατέχει πανάκριβο και πολυτελέστατο σπίτι το οποίο και ήθελε να πουλήσει στην… ταπεινή τιμή των 5 εκ. ευρώ!

Οι υπόλοιπες τρεις υποθέσεις έρχονται από το χώρο του τραγουδιού. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ κυριολεκτικά κάνουν φύλλο και φτερό τις δηλώσεις εισοδήματος πολύ γνωστού τραγουδιστή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές ενώ έχει δραστηριοποιηθεί και στον αθλητικό χώρο.

Η τρίτη -κατά σειρά- περίπτωση αφορά δημοφιλή τραγουδίστρια η οποία δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν το ΣΔΟΕ. Η τραγουδίστρια εντοπίστηκε να εμφανίζει μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ των εισοδημάτων και της περιουσίας που διαθέτει και οι αρχές ερευνούν πολύ στενά το θέμα.

Η τελευταία από τις τέσσερις περιπτώσεις αφορά επίσης δημοφιλή τραγουδίστρια με πολύχρονη παρουσία στις αθηναϊκές -και μη- πίστες. Για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι ευρέως γνωστές οι οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει  στο πρόσφατο παρελθόν.

Το ΣΔΟΕ υπολογίζει ότι στους επόμενους 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα των υποθέσεων και των -όποιων- παραβάσεων έχουν γίνει.

Στη λίστα-φωτιά και 10 επιχειρηματίες

Με 10 γνωστούς επιχειρηματίες συμπληρώνεται η λίστα-φωτιά του ΣΔΟΕ με τις υποθέσεις να χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους «σοβαρότατες».

Πανάκριβα σπίτια, πολυτελή οχήματα αλλά και πολλά ακίνητα βρίσκονται στην κατοχή των συγκεκριμένων επιχειρηματιών που έχει «βάλει στόχο» ο ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρόπος ζωής αλλά και η περιουσία τους παραπέμπει σε βαθύπλουτους αλλά η φορολογική τους δήλωση υπονοεί το αντίθετο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών