KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.


Έξω από το σταθμό του Μετρό του Συντάγματος συγκεντρώνονται εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς, στο πλαίσιο των σημερινών τους κινητοποιήσεων.

Οι διαμαρτυρόμενοι, για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών, θα επιχειρήσουν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση των συρμών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δρομολόγια, περιφρουρώντας την είσοδο.

Η στάση ως προς το μετρό (και μόνο) κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική από τα δικαστήρια, ωστόσο κανένας συρμός δεν κινείται μετά την κινητοποίηση των εργαζομένων.

Η στάση εργασίας αφορά όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όπως έχει ανακοινωθεί, κανένα μέσο δεν κινείται τη Δευτέρα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί αλλά και από τις 9.00 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας. Η στάση εργασίας αφορά τα μπλε λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Μία ώρα λιγότερη το πρωί και το βράδυ θα είναι η στάση εργασίας για το τραμ, οι συρμοί του οποίου θα κυκλοφορήσουν μόνο από τις 8.00πμ έως τις 10.00 το βράδυ, ενώ από τις κινητοποιήσεις εξαιρούνται όλη μέρα τα δρομολόγια του προαστιακού, που θα εκτελούνται κανονικά.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών