KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΜUAMETH ΕΙΧΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ....ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ.





Άγιο είχε ποδοσφαιριστής της Σούπερλίγκα! Άγιο είχε γνωστός ποδοσφαιριστής της Σούπερλιγκα όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να τρακάρει.
Ο λόγος για τον Τούρκο άσο της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο το το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος μέσος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητό.
Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή αλλά ο ίδιος βγήκε σώος από το όχημά του. Λίγο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και μετά από μια σειρά προληπτικών εξετάσεων, επέστρεψε στο σπίτι του για να ηρεμήσει.
Το πολυτελές σπορ όχημα μάρκας Ferrari του Τούρκου άσου, από την άλλη έπαθε, αρκετές ζημιές… Ο ίδιος, φυσικά, λέει ότι αυτό είναι το τελευταίο που τον απασχολεί από τη στιγμή που ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.
Είναι, πάντως, ο δεύτερος παίκτης της Λάρισας που τρακάρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τον Ντανιέλ Κουζέν. Μιας και μπήκε και το νέο έτος, ένας αγιασμός στην "ομάδα του κάμπου" δε θα ήταν κακή ιδέα..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών