KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.

Επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές από τη διεύθυνση Προμηθειών ήταν η λεία των δραστών που εισήλθαν στο κτήριο Προμηθειών παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εκτιμάται ότι, η κλοπή έχει σχέση με μεγάλες συμφωνίες του Δήμου, ωστόσο από το περιβάλλον της δημοτικής αρχής, διευκρινίζεται ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με το κίνητρο και αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας, καθώς είναι πολύ πιθανό κάποιοι να προσπάθησαν να σβήσουν ίχνη.Το γεγονός έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου, όταν έφτασε ο πρωινός φύλακας στο κτίριο. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", δεν υπήρχε φύλακας στο κτήριο Προμηθειών, που βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου, καθώς ο άνθρωπος που είχε βάρδια αρρώστησε και από λάθος δεν συνεννοήθηκε για να αντικατασταθεί.
Οι υπολογιστές που έκαναν φτερά βρίσκονταν στο γραφείο της διευθύντριας και των δύο τμηματαρχών, ήταν παλαιάς τεχνολογίας, κάτι που ίσως σημαίνει ότι οι δράστες ενδιαφέρονταν για τα στοιχεία που περιείχαν.
Όταν διαπιστώθηκε η κλοπή, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ο γγ του δήμου Θ. Λιβάνιος, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Πάντως, η αρμόδια υπηρεσία, διαβεβαιώνει ότι τα αρχεία που χάθηκαν θα αντικατασταθούν, καθώς υπάρχουν αντίγραφα, ενώ ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης φέρεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πέσει φως στην υπόθεση, καθώς υπάρχουν πολλές ύποπτες συμπτώσεις.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών