KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT.


undefined
H Microsoft ανακοίνωσε το Touch Mouse, μια νέα συσκευή με τεχνολογία multitouch σχεδιασμένη για τα Windows 7, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να «παίζουν» με τα δάχτυλά τους τις λειτουργίες του ποντικιού, κάνοντας εύκολη και διασκεδαστική την ενασχόληση με το PC τους.

Παρά τις τυμπναοκρουσίες, το νέο ποντίκι της Microsoft θυμίζει λίγο και το Magic Mouse της Apple έστω και αν έχει κάποιες extra λειτουργίες.

Το ποντίκι της Microsoft ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ενός κοινού ποντικιού, προσθέτοντας ωστόσο τη δυνατότητα μιας πιο ευέλικτης αλληλεπίδρασης με τα Windows 7 αξιοποιώντας τη φυσική κίνηση των δακτύλων. 

Το Touch Mouse δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν όλα αυτά που είχαν συνηθίσει με ένα ποντίκι, όπως η συνηθισμένη “ point and click” διαδικασία, αλλά προσθέτει και τη χρήση κινήσεων με ένα, δύο ή τρία δάκτυλα, προκειμένου να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με το λειτουργικό σύστημα Windows 7, δημιουργώντας απλές εναλλακτικές εντολές για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο. 

Με ένα δάκτυλο μπορείτε να χειριστείτε μεμονωμένα έγγραφα και αρχεία, περνώντας το δάκτυλό σας πάνω από την επιφάνεια του ποντικιού για να πλοηγηθείτε μέσα σε αυτά, ενώ με τον αντίχειρα μπορείτε να κινηθείτε μπροστά και πίσω στον Web browser σας.

Με δύο δάκτυλα μπορείτε να χειριστείτε τα παράθυρα των Windows, μεγιστοποιώντας, ελαχιστοποιώντας, ανοίγοντας και κλείνοντάς τα. 
Με τρία δάκτυλα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, βλέποντας τον instant viewer ή καθαρίζοντας το desktop σας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών