KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

22 ME 24 IOΥΛΙΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ.

Τι δεν πρέπει να χάσετε το τριήμερο 22-24 Ιουλίου



Πλούσια σε events είναι η πολιτιστική ατζέντα για το τριήμερο 22 μέχρι 24 Ιουλίου. Μικρή και Μεγάλη Επίδαυρος έχουν και αυτή την εβδομάδα την τιμητική της, ιδίως με την Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα. Παράλληλα, υπάρχουν συναυλίες με σημαντικά ονόματα για όλα τα είδη, τα στυλ, τα γούστα. Στο "τραπέζι" υπάρχει πάντα το θερινό σινεμά, για ταινίες είτε πρώτης προβολής, είτε για κλασικές επανεκδόσεις, που θα φρεσκάρουν τη γνώση σας στην ιστορία της έβδομης τέχνης.


ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:

-Η μουσικο-θεατρική παράσταση «Ο γνωστός μας άγνωστος κύριος Γκάτσος»στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, με αφορμή τα 100 από τη γέννηση του μεγάλου ποιητή και κορυφαίου στιχουργού και μεταφραστή. H παράσταση είναι βασισμένη σε κείμενα δικά του ή αφιερωμένα σ'αυτόν και αποδίδει τη δυναμική του ποιητή και της εποχής του, ανατρέχοντας παράλληλα στην ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων της Ελλάδας.

- «Αν θυμηθείς τ' όνειρο μου»: Αγαπημένα τραγούδια και ορχηστρικά από τη μεγάλη οθόνη του Μίκη Θεοδωράκη τραγουδάει ο Βασίλης Λέκκας στο προαύλιο του Badminton.Ο Βασίλης Λέκκας, έχοντας μελετήσει βαθιά τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton, για να καταθέσει ερμηνείες που εμπλουτίζουν και ανανεώνουν τα τραγούδια, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ατόφια συγκίνηση.


ΣΙΝΕΜΑ:


-Το "Αφεντικά για σκότωμα" εξασφαλίζει 98 λεπτά διασκέδασης χάρη στο πετυχημένο καστ, με την τριάδα των Μπέιτμαν, Σουντέικις και Ντέι να έχει μια αβίαστη χημεία και τους Κέβιν Σπέισι, Κόλιν Φάρελ, Τζένιφερ Άνιστον και Τζέιμι Φοξ να το διασκεδάζουν με τους μικρούς, μοχθηρούς ρόλους τους.



Σάββατο 23 Ιουλίου:


ΣΥΝΑΥΛΙΑ:

Ορφέας Περίδης θα εμφανισθεί live στο Café Σαμπάχ στην παραλία Αρτέμιδος. Κλείνοντας 20 χρόνια φέτος στην ελληνική δισκογραφία, και με ένα καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του συνεχίζει τις εμφανίσεις του. Μαζί του ο Αλέξανδρος Ιάκωβου στο βιολί.


ΘΕΑΤΡΟ:

-Ο Αντώνης Αντύπας επιστρέφει μετά από χρόνια στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, παρουσιάζοντας τη Μήδεια του Ευριπίδη και σκηνοθετεί μερικούς από τους σημαντικότερους έλληνες ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τη διάσημη ηρωίδα ερμηνεύει η Αμαλία Μουτούση πλαισιωμένη από τους Χρήστο Λούλη, Μαρία Καλλιμάνη, Θέμις Πάνου, Άρη Λεμπεσόπουλο κ.α.



Κυριακή 24 Ιουλίου:


ΣΥΝΑΥΛΙΑ:

Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, αλλά να τον ακούσετε, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στη συναυλία του στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης. Ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί...αόρατος, παρουσιάζοντας τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος». Οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα...


ΣΙΝΕΜΑ:

- Ξαναπροβάλλονται τα "400 χτυπήματα" μια από τις ιστορικές ταινίες του παγκόσμιου σινεμά, η πρώτη δημιουργία του μεγάλου σκηνοθέτη Φρανσουά Τριφό και ένα από τα αριστουργήματα της νουβέλ βαγκ... Ο Αντουάν Ντουανέλ είναι δεκατριών χρονών και ζει στο Παρίσι, με τους γονείς του. Η αδιαφορία των γονιών και η αυταρχική συμπεριφορά των καθηγητών του, του προκαλούν τάση φυγής . Μετά από πολλές περιπέτειες, ανάμεσα στις οποίες και ο εγκλεισμός του στο αναμορφωτήριο, κατορθώνει να φθάσει επιτέλους στην θάλασσα.

- Προβάλεται σε επανέκδοση το κλασσικό, πολύχρωμο και γλυκόπικρο μιούζικαλ του Ζακ Ντεμύ "οι ομπρέλες του Χερβούργου", το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία το 1964 και καθιέρωσε την πανέμορφη Κατρίν Ντενέβ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών