KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΕΧΘΕς.

Μία έκρηξη και δύο ληστείες χθες βράδυ στην Αττική


Μία έκρηξη και δύο ληστείες ήταν ο απολογισμός του αστυνομικού δελτίου, τη χτεσινή νύχτα στην Αττική, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τους αυξημένους δείκτες εγκληματικότητας.

Στις 3.15 στην οδό Σοφοκλέους, στην Καλλιθέα, προκλήθηκε έκρηξη σε 3ώροφο κατάστημα με ίντερνετ καφέ και μπιλιάρδα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Προηγουμένως άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο κατάστημα μπιτόνια βενζίνης.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές σε παρακείμενα καταστήματα και αυτοκίνητα. Την πυρκαγιά κατάφεραν να σβήσουν δεκαπέντε πυροσβέστες με έξι οχήματα. Για το περιστατικό, προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Αττικής

Στο «μέτωπο» των ληστειών, στη 00.45, στην οδό Ιλισίων, στην Κηφισιά, τρία άτομα, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Τέλος, στις 03.05, στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε ταχυφαγείο και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο. Οι δράστες διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και αναζητούνται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών