KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΠΠΟΎΣ ΕΊΧΕ ΚΈΦΙΑ ΤΡΈΛΑ.



Το μπλε χάπι «έκλεισε» το σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Αυστραλία.



Είχε τόσο… εντυπωσιακά αποτελέσματα στον 80χρονο σύζυγο, που απαιτούσε από την 53χρονη γυναίκα του να κάνουν σεξ τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Εκείνη όμως ούτε ήθελε, αλλά ούτε και μπορούσε. Έτσι, προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Όπως είπε στο δικαστήριο του Σύδνεϋ, ο σύζυγός της ήταν «κύριος» μέχρι την ημέρα που άρχισε να παίρνει το «διάσημο» σκεύασμα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Έπαιρνε μέχρι και 3 Viagra την ημέρα, κατήγγειλε στους δικαστές.

Από τότε η ερωτική επιθυμία του «χτύπησε» κόκκινο με αποτέλεσμα να αρχίζει να πιέζει την 53χρονη γυναίκα να κάνουν σεξ συνέχεια. Οι πιέσεις συχνά ξεπερνούσαν κάθε όριο. Απειλούσε να τη σκοτώσει με όπλο, την κακοποιούσε και τη βίαζε. Μάλιστα, κάποια στιγμή την κούρεψε για να την τιμωρήσει, επειδή του έφερνε αντιρρήσεις.

Ύστερα από δικαστική διαμάχη επτά ετών η γυναίκα δικαιώθηκε. Ο σεξομανής σύζυγος καταδικάστηκε και υποχρεούται να καταβάλλει στην κακοποιημένη –πρώην- γυναίκα του το ποσό των 232 χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας, ως αποζημίωση για τα δεινά που υπέστη… στο όνομα του έρωτα!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών