KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

Πρωτοποριακή υπηρεσία live-banking, από την Eurobank!Η τράπεζα Eurobank, καινοτομεί στο χώρο των δικτυακών (online),τραπεζικών προϊόντων. Μέσω μιας σύγχρονης - ζωντανής (live) σύνδεσης με την τράπεζα, μπορείτε να αποκτήσετε σε δέκα λεπτά, ένα πολλαπλών χρήσεων, πρωτοποριακό  λογαριασμό.
Live-banking σημαίνει: ζωντανή σύνδεση σε μία νέα εποχή υπηρεσιών και προϊόντων, όπου και αν είστε, όποια στιγμή το χρειαστείτε και σχεδιάστηκε, για να καλύπτει τις ανάγκες σας, με ένα «κλικ» στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.
Το Live-banking, είναι ένα τραπεζικό προϊόν, το οποίο σίγουρα, δίνει ανάσα και προσφέρει τη δυνατότητα σε μια μεγάλη γκάμα καταθετών- καταναλωτών να έχουν άμεσα χρήματα στη διάθεση τους, όποτε και οπουδήποτε τα χρειαστούν, αλλά και να κάνουν διαχείριση των χρημάτων τους, όπως επίσης, να εξοφλούν διάφορους λογαριασμούς κλπ.
 • Τα χαρακτηριστικά του είναι:
  Ανοίγει online και σας δίνει προνομιακό επιτόκιο. Με ένα «κλικ» από τον υπολογιστή σας, χωρίς καθυστέρηση και με μία επίσκεψη στο διπλανό σας κατάστημα Eurobank, για την προστασία της ασφάλειάς σας.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετείστε από όλα τα Δίκτυα της Τράπεζας, εκτός ταμείου καταστημάτων.
  Μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των εναλλακτικών  δικτύων e-Banking, Europhone Banking, ATM και APS (κέντρα πληρωμών αυτόματων συναλλαγών) για να καταθέσετε χρήματα, να κάνετε αναλήψεις, πληρωμές, μεταφορές καθώς και να ενημερώνεστε για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας.
  Στα καταστήματά της Eurobank, μπορείτε να καταθέτετε μετρητά ή επιταγή, να προσθέσετε συνδικαιούχους, να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο ή να κλείσετε το λογαριασμό σας.
 • Μπορείτε να «γεμίζετε» όποτε θέλετε την prepaid κάρτα σας.
 • Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, αφού θα έχετε δωρεάν ή χαμηλότερες χρεώσεις σε πολλές από τις καθημερινές σας συναλλαγές.
  Εφόσον το μέσο μηνιαίο υπόλοιπό σας υπερβαίνει τα 3.000€, απολαμβάνετε αυτόματα τα προνόμια των «Δωρεάν Συναλλαγών» και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας Δωρεάν!

 • Μπορείτε να διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας,
  Να ανοίγετε ή και να ανανεώνετε την προθεσμιακή σας κατάθεση

  Να αγοράζετε ή και να πουλάτε μετοχές και Αμοιβαία Κεφάλαια
 • Σας εκδίδει ταυτόχρονα κάρτα αναλήψεων για να εξυπηρετείστε από 800 ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα.
Συναλλαγές, που μπορείτε να κάνετε: Μπορείτε να στέλνετε χρήματα οπουδήποτε, εντός ή εκτός Eurobank, στην ΕΕ ή αλλού χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά δίκτυα 24ωρης εξυπηρέτησης της Eurobank.
 • Μπορείτε να εξοφλείτε τις υποχρεώσεις σας:

  • Λογαριασμούς ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, δημοσίου, ασφάλειες κλπ.
  • Δάνεια Eurobank
  • Το ενοίκιό σας
  • Πιστωτικές κάρτες (Eurobank ή άλλων Τραπεζών)
 • Μπορείτε να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας με το πρόγραμμα αυτόματης εξόφλησης υποχρεώσεων«Ξενοιάζω»,
  ώστε:
  • Διάφορες υποχρεώσεις που θα επιλέξετε να εξοφλούνται αυτόματα χωρίς να τρέχετε εσείς κάθε μήνα
  • Να ορίζετε και να ελέγχετε το «ανώτατο ποσό πληρωμής» για κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς.
  • Να ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν ανεπιτυχείς εξοφλήσεις, με Ειδοποίηση SMS ή email
Το μεγάλο ατού, του πρωτοποριακού λογαριασμού της Eurobank, είναι ότι σας προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 1% αν το υπόλοιπό σας είναι έως € 3.000, 1.5% εάν το υπόλοιπο σας είναι πάνω από €3.000 και μηνιαία πληρωμή τόκων για να βλέπετε κάθε μήνα Live τα χρήματά σας να αυξάνονται!
Είναι πραγματικά, πολλές οι λύσεις και τα οφέλη, που προσφέρει το live-banking!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This