KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Δραματική πτώση -2,98% το ΧΑ και στις τράπεζες λόγω spread και ενεργοποίησης του πακέτου των 28 δις ευρώ

Το χθεσινό σοκ  και ο  καταιγισμός ρευστοποιήσεων στα ομόλογα δεν απονθαρρύνει τους επενδυτές που συνεχίζουν τις πωλήσεις οδηγώντας το spread στις 403 μονάδες βάσης παρασύροντας σε πτώση το  ΧΑ που  συνέχισε να κινείται σε έντονα αρνητικό έδαφος  έδαφος λόγω της κρατούσας αβεβαιότητας με απώλειες 2,98% στις 1987 μονάδες.
Προφανώς και η αύξηση του spread προκαλεί αλυσιδωτές παρενέργειες στην αγορά ωστόο οι επενδυτές αντιμετώπισαν αρνητικά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηικε το πακέτο οικονομικής στήριξης των 28 δις ευρώ μέσω της νέας παράτασης που δόθηκε. Η επικρατούσα αίσθηση που δεν είναι και ρεαλιστική είναι ότι οι τράπεζες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Οι τράπεζες κατέγραψαν  αξιόλογες απώλειες και  σήμερα με την Εθνική να βρίσκεται κάτω από τα  14 ευρώ στα 13,76 ευρώ.
Βραχυχρόνια η Εθνική θα μπορούσε να κινηθεί μεταξύ 13,5 και 15 ευρώ.Η μετοχή της Alpha bank  έχει επιδείξει καλύτερη συμπεριφορά ελέω αποτελεσμάτων και μειούμενου χαρτοφυλακίου ομολόγων. Πιθανή κίνηση 6,3 χαμηλό και 7,5 ευρώ υψηλό βραχυχρόνια.
Η Eurobank θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κίνηση 6 με 7,2 ευρώ το επόμενο βραχυχρόνιο διάστημα.
Η Πειραιώς στα 6,50 ευρώ φαίνεται ότι βρίσκει ισχυρές αντιστάσεις.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τίτλος έχει ταλαιπωρηθεί χρηματιστηριακά δεν αποκλείεται μια κίνηση βραχυχρόνια μεταξύ 5,6 και 6,5 ευρώ.
Η Κύπρου βρίσκεται χαμηλότερα των 5 ευρώ όπου μπορεί εκεί να βρίσκεται το fair value.
Να σημειωθεί ότι η μετοχή της Κύπρου έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά ούσα κυπριακή τράπεζα και διαθέτοντας το υψηλότερο ποσοστό μικρομετόχων στο 62% με 63% περίπου.
Το ΤΤ βρίσκεται στα 3,6 ευρώ και η μετοχή αντιδρά συγκρατημένα  μετά την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου της Aspis bank.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών