KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Κλειστόν λόγω απεργίας!!!Κατεβάζουν «ρολά» δημόσιος και ιδιωτικός τομέας - Σήμερα η πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό ...

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Μια ώρα νωρίτερα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Ομονοίας. Συγκεντρώσεις θα γίνουν και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.
"Το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως έχει. Θα δώσουμε τον αγώνα εναντίον αυτής της μεταρρύθμισης", ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Αναφερόμενος γενικότερα στο ασφαλιστικό ο κ.Παναγόπουλος είπε ότι "επιχειρήθηκε μετά τα σενάρια φόβου και τρομοκρατίας να εμφανιστεί μια 'light" εκδοχή που όμως επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην δομή και στην εσωτερική λειτουργία του συστήματος. Με τον πιο ακραίο και αντικοινωνικό τρόπο πλήττει χαμολοσυνταξιούχους και νέους, το θέμα είναι το σύστημα να μην είναι μόνον οικονομικά βιώσιμο, αλλά να έχει και κοινωνική αποτελεσματικότητα".
"Έχουμε μεγάλη ευθύνη να ενδιαφερθούμε για τις μελλοντικές γενιές. Το σύστημα αρχίζει να λειτουργεί με βαμπίρ και κανίβαλους. Υπάρχουν δραστικές περικοπές σε όσους πλησιάζουν στην συνταξιοδότηση, ενώ το σύστημα λειτουργεί παράλληλα ώστε οι νεότερες γενιές να μην βρίσκουν τίποτα, αλλά να πληρώνουν μόνο για τους παλαιούς ", σημείωσε ο κ.Παναγόπουλος και ανέφερε ότι η ΓΣΕΕ είναι "έτοιμη να επαναλάβει την απεργιακή κινητοποίηση όταν το νομοσχέδιο πάρει το δρόμο ψήφισης του στη Βουλή".
Ποιοι απεργούν
Στην απεργία συμμετέχουν η ΟΤΟΕ, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, δάσκαλοι και καθηγητές.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών στην απεργία. Νεκρώνουν και τα εμπορικά λιμάνια λόγω της συμμετοχής των λιμενεργατών στην κινητοποίηση.
Κανονικά θα εκτελεστούν οι πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην απεργία. Ενδέχεται όμως να προκύψουν προβλήματα στο δίκτυο του εσωτερικού και κυρίως σε μικρά αεροδρόμια, αν απεργήσουν οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ.
Χωρίς συγκοινωνίες η πρωτεύουσα, καθώς δεν κινείται κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στη νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Δεν θα ισχύει για σήμερα ο δακτύλιος.
Συγκεκριμένα, χειρόφρενο για όλο το 24ωρο τραβούν λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τρόλεϊ, ενώ δεν πρόκειται να βγουν από τα αμαξοστάσια το Μετρό, ο Προαστιακός και το Τραμ.
Το μόνο μέσο που κινείται τμηματικά είναι ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, ο οποίος εκτελεί δρομολόγια από τις 10 το πρωί, έως τις 4 το απόγευμα.
Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο, εκτός εκείνων, των λεγόμενων "Κοινωνικών Αναγκών".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This