KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Στο Mυαλό Tου Γιάννη Βαρδινογιάννη Γιατί διαλύεται ο πολυμετοχικός;

pao
Και ενώ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν είχαν τελειώσει καλά καλά τα πανηγύρια για το φετινό νταμπλ ξαφνικά επήλθε τρικυμία. Εκεί που όλα έδειχναν ότι και την επόμενη χρονιά ο πολυμετοχικός θα συνέχιζε ενιαίος και αδιαίρετος ξαφνικά το καράβι άλλαξε ρότα. Το σχήμα με πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα, προπονητή τον Νιόμπλια και διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Κώστα Αντωνίου λέγεται ότι είχε κλείσει και για την επόμενη χρονιά.

Την Δευτέρα 24 Μαΐου λέγεται ότι οι τρεις άντρες (Τζίγκερ, Βγενόπουλος και Πατέρας) είχαν δώσει τα χέρια για την διατήρηση του υπάρχοντος σχήματος.  Ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη. Λίγο πριν υπογραφεί η κοινή ανακοίνωση έκανε πίσω επιλέγοντας ξεκάθαρα τον δρόμο της ρήξης. Όσοι έλεγαν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε στο μυαλό του ότι Πατέρας και τρίτος χρόνος στην προεδρία του τριφυλλιού ήταν δύο έννοιες ασύνδετες είχαν απόλυτο δίκιο. Γιατί όμως;

Όσοι γνωρίζουν τον Τζίγκερ αρχικά κάνουν λόγο για την διαφορετική φιλοσοφία που είχε σε σχέση με τον Πατέρα ενώ η πλευρά Βγενόπουλου (που φυσικά συντάσσεται με τον Πατέρα) λέγεται ότι κάνει λόγο για στενοχώρια στα επίσημα από το περιβάλλον Βαρδινογιάννη κάθε φορά που η ομάδα νικούσε. Λέγεται ακόμα ότι ο Τζίγκερ ήθελε να βάλει όρους στον Νικόλα Πατέρα για την επόμενη προεδρία γνωρίζοντας ότι ο τελευταίος δεν επρόκειτο να τους αποδεχθεί.

Η ανακοίνωση-παραίτηση του Πατέρα έκανε λόγο για χυδαίο πόλεμο επικοινωνιακής λάσπης που δέχθηκε (από την πλευρά Βαρδινογιάννη;) επειδή δεν ανέχεται την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Το όνομα "Βαρδινογιάννη" η ανακοίνωση Πατέρα δεν το ανέφερε αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτό φωτογράφιζε, ενώ δεν είναι σαφές αν στον πόλεμο εντάσσει και την επίθεση που δέχτηκε από την εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ, συμφερόντων οικογένειας Γιαννακόπουλου. Επίσης ξεκαθάρισε ότι η παραίτηση αυτή δεν είναι επικοινωνιακό τρικ και προφανώς δεν ανακαλείται.

Η συνέχεια μέσω των εφημερίδων λίγο πολύ γνωστή. Ανακοινώσεις, κόντρα ανακοινώσεις από πλευρά Βγενόπουλου, απαντήσεις Βαρδινογιάννη και κατακλείδα ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια στιβαρή διοίκηση. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά αλλά οι απαντήσεις (αν υπάρχουν) δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας όπως και οι επιστολές Τζίγκερ-Πατέρα. Αν όμως μου ζητούσαν να διαλέξω μία μόνο απάντηση από όλο τον κυκεώνα των ερωτηματικών που έχουν προκύψει, θα ήταν η εξής: Θα ήθελα να μάθω τι μεσολάβησε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να επιδιώκει την αποσταθεροποίηση μιας ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ. Αυτό μόνο.

Επειδή όμως κανείς δεν κατάφερε να ψυχολογήσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα περιμένουμε μέχρι το αυριανό Διοικητικό συμβούλιο μήπως και προκύψουν κάποια νέα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν πρόκειται να δεχτεί να αναλάβει την προεδρία. Μοναδική λύση είναι ένα υπηρεσιακός πρόεδρος. Και το σκηνικό του παραλόγου συνεχίζεται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών