KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Top 10: Forbes: Οι 10 πλουσιότεροι στον κόσμο για το 2010

Η περίφημη λίστα του Forbes, που ανακοινώνεται κάθε χρόνο, αποκτά επιτέλους ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί «τέλος εποχής». Ναι, η Πληροφορική δεν είναι πλέον το Εl Dorado της υδρογείου. Ναι, οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ο παράδεισος των ζάμπλουτων. Και ναι ο Bill Gates, ο άνθρωπος που ήταν Νο1 τα 14 από τα 15 προηγούμενα χρόνια, δεν είναι πλέον κι επίσημα ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Ούτε καν ο Ουόρεν Μπάφετ! Ιεροσυλία; Ναι, είναι. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα σε αυτή τη ζωή.
Οι Αμερικανοί μπορεί να συνεχίζουν να κυριαρχούν στην λίστα, όμως η κυριαρχία τους κλονίζεται. Πριν ένα χρόνο αποτελούσαν το 45% της λίστας. Φέτος το 40%. Από τα 97 νέα μέλη, τα περισσότερα προέρχονται από την μεγαλύτερη ήπειρο του κόσμου. Πλέον οι Ασιάτες διαθέτουν μόλις 14 μεγιστάνες λιγότερους από τους Ευρωπαίους. Όσο για τους καινούργιους της λίστας, για πρώτη φορά προέρχονται από χώρες όπως η Φινλανδία και το Πακιστάν!
Η Ρωσία έχει 62 μέλη, ενώ Τουρκία, Κίνα, Ινδία και Νότια Κορέα διπλασίασαν τον αριθμό των δισεκατομμυριούχων τους.
Συνολικά όλα μαζί τα μέλη της λίστας Forbes έχουν συγκεντρώσει 3.6 τρισεκατομμύρια δολάρια. Με τα ψιλά από τις τσέπες τους, η Ελλάδα θα πλήρωνε ελλείμματα και χρέη.
Πού βρίσκονται οι Έλληνες; Αρκετά πίσω δυστυχώς. Στο Νο144 έχουμε τον Σπύρο Λάτση, με 5,3 δις δολάρια, ενώ στο Νο 488 βρίσκουμε τον Φίλιππο Νιάρχο με 2 δις.
Πάμε να δούμε τους 10 πλουσιότερους. Καλού κακού, καθίστε αναπαυτικά. Τα μηδενικά που θα διαβάσετε προκαλούν στιγμιαία σκοτοδίνη…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών