KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

oi τουρκοι πανε αραβια. Είσοδο στην Σ. Αραβία ετοιμάζει η Ziraat Bankasi

Η μεγαλύτερη κρατική τράπεζα της Τουρκίας, Ziraat Bankasi, σχεδιάζει να ανοίξει ένα υποκατάστημα στην πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας τις επόμενες ημέρες, και να εγκαταστήσει αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές ( ΑΤΜ ) στη Μέκκα και τη Μεδίνα, σε μια προσπάθεια υποστήριξης των Τούρκων προσκυνητών και επιχειρηματιών.

Η τράπεζα εξασφάλισε το δικαίωμα να διαθέτει υποκατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας πριν από δύο χρόνια.

Η Ziraat ολοκλήρωσε πρόσφατα τις προπαρασκευαστικές διαδικασίες για το άνοιγμα του υποκαταστήματος και σήμερα περιμένει την ολοκλήρωση της τελικής εξέτασης του από την κεντρική τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας.
Λίγο μετά το τέλος της εξέτασης, θα εγκαινιαστεί το υποκατάστημα. Η τράπεζα σχεδιάζει επίσης να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Σαουδικής Αραβίας, με το άνοιγμα νέων καταστημάτων , όπως δήλωσε ανώτερος υπάλληλος της Ziraat Bankasi στην "Today’s Zaman".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών