KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!!

image


Οι αρχές της Ρωσίας προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν και τραπεζικά στελέχη της χώρας, η οποία φέρεται να εξαργύρωνε παράνομα έως και 65 εκατ. δολάρια μηνιαίως, ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εσωτερικών σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti.
«Η εγκληματική οργάνωση εξαργύρωνε περισσότερα από 2 δισ. ρούβλια μηνιαίως, χρεώνοντας προμήθεια 3%-9% σε επιχειρήσεις και 12%-17% σε κρατικά ιδρύματα», ανακοίνωσε η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος της Ρωσίας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην οργάνωση εμπλέκεται σύμβουλος του CEO της Tempbank, ο επικεφαλής του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Imperia και στελέχη άλλων ρωσικών τραπεζών.
Έρευνες πραγματοποιήθηκαν τόσο στα γραφεία όσο και στις οικίες των εμπλεκομένων, κατασχέθηκαν 120 εταιρικές σφραγίδες και έγγραφα από παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες, ενώ κατασχέθηκε και ποσό 100.000 δολαρίων που βρέθηκε σε όχημα ενός εκ των εμπλεκομένων. Οι ρωσικές αρχές έχουν επίσης κατασχέσει καταθέσεις 681.000 δολαρίων σε συνολικά επτά εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών