KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

WALL STREET 2.

wall street2
Και αν ρωτήσεις ποιος είναι ο Gordon Gekko τότε σίγουρα έχεις εξασφαλίσει μία θέση στα ειδικά εκπαιδευτικά, ταχύρυθμα, σεμινάρια του Υπουργείου και μετά να έρθεις για εξετάσεις πριν ξαναπεράσεις τη πόρτα μας! Γιατί δεν νοείται my man να μη γνωρίζεις τον άνθρωπο που καθιέρωσε τον “γιαπισμό” στη ταινία-σύμβολο της δεκαετίας του 80, στη Wall Street!
O Oliver Stone λοιπόν επανέρχεται, εν μέσω οικονομικής κρίσης, που φυσικά προκλήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τους ίδιους γιάπηδες που εξυμνούσε και το 1987, με το δεύτερο μέρος της ταινίας, με τον τίτλο “Wall Street 2: Money Never Sleeps”. ο Michael Douglas(ναι, αυτός ενσάρκωσε το Gekko, στο μεγαλύτερο ρόλο ίσως της καριέρας του, μα τι ρωτάς αγαπητέ μου? γρήγορα στο μάθημα!) βγαίνει από τη φυλακή και μένει έκπληκτος και αυτός από το μέγεθος της διαφθοράς, της απληστίας αλλά και τουν πλούτου που συσσωρεύεται. Και τα υπόλοιπα στη οθόνη μας.
Φωτογραφίες και video από τα γυρίσματα έχουν δημοσιευθεί εδώ και καιρό, όμως επιτέλους έχουμε και το 1ο trailer της ταινίας, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών