KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

KAI TO ONOMA ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ!!!(www.lauradoesworld.com,)


Η Λάουρα, το μοντέλο-πορνοστάρ που πρωταγωνίστησε στην τσόντα Laura does Loutraki, έβγαλε δεύτερο ροζ DVD που γυρίστηκε στο ίδιο δωμάτιο με την τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Μετά το Laura does Loutraki, η Λάουρα επιστρέφει με δεύτερο ροζ DVD-τσόντα με τίτλο Laura in the Golden Room. Η δεύτερη ταινία της Λάουρας έχει γυριστεί στο ίδιο δωμάτιο με αυτήν της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την Λάουρα να προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι πιο θερμή από την Julia.
Η Λάουρα έφτιαξε μάλιστα το δικό της amateur site στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lauradoesworld.com, το οποίο εγκαινιάζει με το νέο της πορνό DVD, Laura Does Gold.
Στην ιστοσελίδα της, η Λάουρα φιλοξενεί γυμνές φωτογραφίες από την ένδοξη.. καριέρα της, αλλά και διαφήμιση για το νέο της πόνημα στο «χρυσό δωμάτιο».
Για να κάνει κάποιος download το ροζ DVD της Λάουρας πρέπει να καλέσει ένα τηλέφωνο 901 (με χρέωση 1,48€ ανά λεπτό) και μπορεί να παρακολουθεί την ταινία όσο η γραμμή παραμένει ανοιχτή. Η τσόντα της Λάουρας διαρκεί 45 λεπτά περίπου, οπότε ολόκληρο το Laura in the Gold Room κοστίζει περίπου 60€.
Πανάκριβη λοιπόν η Λάουρα, αν λάβουμε υπόψη οτι η ιέρεια της τσόντας, Τζούλια κόστισε μόλις 20€.
Πάντως, αυτοί που είδαν το δεύτερο sex video της Λάουρας λένε οτι το νέο ροζ DVD είναι καλύτερο από το πρώτο.
Όπως και να’ χει, η Λάουρα ανεβαίνει με γρήγορα βήματα τα σκαλιά της πορνοβιομηχανίας και θα είναι μάλιστα το εξώφυλλο του επόμενου Penthouse. Που ν’ αρχίσει και τις δηλώσεις στα μεσημεριανά. Βοήθεια μας.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... ["AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.".]

http://hotfile.com/dl/82484385/a4aa693/Greek.Laura.Does.Gold.Mina.Iordanidou.in.the.Golden.Room.XXX.WEBRip.rar.html

free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών